Wij en haar

Je haar, dat moet gewoon zitten. Punt. Dat moet zo zitten, zoals jij het wilt. En dus moet je kapper het ook zó knippen, Zoals het bij jou past, waar jij je lekker bij voelt, maar ook zoals je haar valt.

Dan komt het aan op vakmanschap. Bij ons met hoofdletters geschreven. Dat vinden wij zó belangrijk. Knippen is vakmanschap. En liefde. Voor het vak. Dus: oefenen, oefenen, oefenen. Jarenlang. En blijven leren. Je blijven ontwikkelen.

Maar, goed kunnen knippen is één. Je betekent pas iets voor iemand, als iemand blij is met haar nieuwe haar. Dat diegene denkt als zij naar huis gaat: ‘Ja, dit is wat ik wil!’ Dat gevoel. Dat betekent voor ons dat je héél goed moet luisteren naar wat iemand wil. En vooral naar wat iemand níet wil. Vragen stellen dus. Tienduizend als het moet.

Dat gecombineerd met kijken naar iemands haar, naar de structuur, naar de mogelijkheden, de valling, dan kom je daar samen heel goed uit.

Want: van goed haar word je blij. Dus doen wij er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Online een knipafspraak maken? Dat kan.  Voor een verf afspraak graag even bellen.

Afspraak maken

Onze trots

Onze mensen

Cherine
‘Luisteren, meedenken en blijven vragen. Vaak heeft een klant iets in z’n hoofd, maar weet hij niet hoe zijn haar ‘werkt’, hoe het bij zijn of haar gezichtsvorm of stijl staat. Je legt dan uit welke consequenties bepaalde keuzes hebben. Je wilt je klant immers versterken, dus denk je mee en stuurt. Maar je bepaalt nóóit! Het is immers haar haar. En als ik naar mezelf kijk: in dit vak combineer ik plezier met talent. Hoe geweldig is dat? Van je hobby je werk maken..?

Ellen
‘Wanneer ik een klant knip wil ik dat ze zelf thuis het haar goed in model krijgt. Je hebt er natuurlijk niks aan als je haar hier goed zit en thuis niet. Daarnaast is werken met eco friendly , duurzame en cuelty free producten heel gaaf. Gezond voor het milieu, en voor je huid en haar!  ‘

Rechanna
‘Spelen met kleur vormen en textuur. Dat is waarom ik zoveel passie voor ons mooie vak heb. Een mooi opgestoken kapsel voor een feest of juist speels opgestoken met een losse vlecht voor een festival. Stijl gefohnt, het versterken van natuurlijke krul of juist een coupe waarin veel textuur is geknipt. Dit is het vak waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. ‘

Nieuws & Acties

In de blog vind u een overzicht van het laatste nieuws en ontwikkelingen bij Caracthair.

Klik hier voor de blog.

Contact

Wil je een afspraak maken, bel ons dan even, dan kunnen we meteen iets plannen. Online een knip afspraak maken? Gan dan naar Afspraak maken. Andere vragen of opmerkingen kun je uiteraard wél mailen.

Werken bij Caracthair, bel ons!

  Uw naam

  Uw e-mail

  Bericht

  Contact info

  icn-phone043 6013550

  icn-emailgeknipt@caracthair.nl

  icn-address Neerhem 27 6301 CD Valkenburg

  Open:

  di-vrij 09:00-18:00

  za      07:00-14:00

  icn-facebook2